Bio

Ik ben geboren in Noorwegen in 1972. Op mijn 2,5 verhuizen we naar Nederland en groei ik verder op in Brabant.

Na de HAVO word ik toegelaten op de kunstacademie in ’s-Hertogenbosch. Ik loop stage bij 2D3D in Den Haag en na mijn afstuderen in 1995 ga ik werken als grafisch ontwerper bij onder andere Philips Design en VanBerloStudio’s. Een geweldige periode met leuke collega’s en projecten.

In 2004 begin ik een opleiding tot Psychosociaal therapeut (2004-2007). Daarna werk ik enkele jaren in een gezin als praktische pedagogisch begeleider ter ondersteuning van de ouders vanwege autisme bij een van de kinderen. Mijn handen begonnen echter weer te jeuken dus ga ik weer schilderen. Ook begin ik, bij een inloophuis voor kanker patiënten en naasten, als begeleidster van creatieve expressie bij volwassen. Een paar jaar later kreeg ik de vrije hand om een kinderatelier op te zetten. Ondertussen voelt het zelf schilderen als thuiskomen.

In leer mijn man kennen en verhuis in 2010 naar Amsterdam om bij hem in te trekken. In 2012 komt er een atelier op ons pad en begin ik in 2012 met het geven van workshops en (vakantie)cursussen abstract schilderen. Het lesgeven veranderde al snel in het coachen van mensen op het gebied van creatieve ontwikkeling. Ondertussen zet mijn eigen schilder proces zich voort.